Tour de Mátra nevezési díj befizetése

országúti kerékpárverseny nevezési díjak

2022. június 4-5.

Nevezési díj

A versenyző email címe az egyedi azonosítója!


nevezési díj befizetése

83 km  12 000 ft 16 km  12 000 ft 83 + 16 km  18 000 ft


nevezési díj befizetése egyedi rajtszámmal

83 km  12 990 ft 16 km  12 990 ft 83 + 16 km  18 990 ft

A nevezők oldalon találod a táblázatban a benevezettek nevét. A kereső funkcióval tudsz benne keresni névre, városra, távra, kategóriára. Az utolsó mezőben láthatod, hogy a nevezésed még függőben van vagy már elfogadott státuszú. Kérünk tőletek 1 nap türelmet a befizetés után, amíg megjelentetjük az adatokat a táblázatban!

Lehetőség van bankkártyás fizetésre(1), valamint banki átutalásra(2).

  1. Tájékoztatás bankkártyával történő fizetésről: a weboldalon levő bankkártyás fizetési rendszeren keresztül történő fizetés esetében a nevező azonnal bizonylatot kap az elfogadott befizetésről. Bankkártyás fizetéshez a nevező a Stripe bankkártyás fizetési rendszerét tudja használni a weboldalunkról. Nagyon egyszerű és gyors. Ezt a fizetési lehetőséget a nevezési díj befizetése alatti gombokra kattintva éred el.
  2. Tájékoztatás banki átutalással történő fizetésről: bankszámláról történő fizetés átutalással, amely esetében a nevező személy a nevezési lap kitöltése után, de legkésőbb a rajt előtti órában fizet. A nevezési lap kitöltése után a Mátra Biker SC számlaszámára átutalja a nevezési díjat. Amennyiben a nevező a fizetési határidőig nem teljesít, úgy a szervező sem tudja biztosítani a határidőn túl a nevezési kérelmét.

Ha inkább az átutalást választod:

Mátra Biker Sport Club
Számlaszám:
12032006-01554961-00100002

Hogyan történik a bankkártyás fizetés?

Nagyon megkönnyítettük a nevezési díj befizetését, melynek menete:

  1. Kérjük, először a nevezési lapot töltsd ki! A saját email címed az egyedi azonosítód.
  2. A "NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSE" alatti, a távnak megfelő gombra kattintva kerülsz át a Stripe fizetési oldalra. Az email címed és bankkártya adataid megadásával elindíthatod a nagyon egyszerű és nagyon gyors tranzakciót. A rendszer biztonságos és ez a legkönnyebb online fizetési megoldás jelenleg a világon!
  3. A fizetés eredményéről emailben értesítést kapsz.
  4. EMAIL CÍM !!!
    Ha inkább banki átutalással fizetnél, minden esetben add meg a közleményben a versenyző email címét, hogy biztosan tudjuk, hogy kinek a nevezése lett befizetve! Ha több versenyző díját fizeted, kérjük, küldj emailt, hogy kik helyett fizettél!
  5. Egyesület vagy szervezet nevére csak abban az esetben állítható ki számla, ha a banki utalás valóban az egyesület vagy szervezet számlájáról történik. Ha az utalás magánszemély számlájáról érkezik, csak az ő nevére állítható ki a számla.

Mi a bankkártyás megoldást részesítjük előnyben, de válaszd a számodra legmegfelelőbbet! A világ legmodernebb fizetési rendszerét választottuk a weboldalunkra!

Eredmények

Az eredménylistát és az online letölthető okleveleket megtaláljátok az Evochip.hu weboldalán a verseny után.

Tour de Mátra

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY

2022. június 4-5.